А зорi як смiття

А зорі,
           зорі,
                зорі  --
                як сміття,
На небі  не потрібні вже нікому!
І вже яке воно,твоє життя,
На березі облізлому й старому?! --
А ти чомусь  вчепився за життя...
Здавалося:
                чого б тобі,старому?
Та знаєш ти,що зорі --
                не сміття,
Хоч зараз  не потрібні  і  нікому..!!!


Рецензии
Вражена ...до глибини душі

Инна Шумовецкая   19.02.2012 23:52     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.