Жене в тер-козаченько

 Жене вітер-козаченько
 Вільний подих по країні
 Прихорошся люба ненько
 Від Луганська до Волині

 Одягайся в житнє плаття
 Підпоясайся річками
 Протанцюй до Закарпаття
 Повздовж степу гопаками
 
 Та віночки барвінкові
 Заплети в своє волосся
 Щоб у вічної любові
 Та у злагоді жилося
 
 Щоб зростали твої діти
 Твій помножуючи здобуд
 Розцвітали наче квіти
 Віра , щастя та добробут
 
 Та щоб мрії і бажання
 Надзвичайні, кольорові
 Пролунали, мов кохання
 На співучій нашій мові
 
 Пролунали та здійснились
 Із подякой до батьків
 Та щоб всі ми опинились
 В морі світлих почуттів
 
 Жене вітер-козаченько
 Вільний подих по країні
 Гей, дівоньки ! Юначеньки !
 Слава Рідній Україні !


Рецензии