ЖАЛI
Ти дивилася сумно і злякано,
Розсипала навколо жалі:
І лежали вони й тихо плакали,
Як осколки душі на землі.
Люди всі співчували -балакали...
А один поклонився землі,
Та й зібрав ті осколки заплакані, --
Щоб зігріти твої всі жалі..!
Свидетельство о публикации №111110300278
Орехова Галина 13.11.2011 14:18 Заявить о нарушении
Оксий Ожына 15.11.2011 01:36 Заявить о нарушении