Кораблi
Хто наврочив таке нам прощання ?!
Кораблі поринають в тумани,
Як із серця вчорашнє кохання...
Кораблі вирушають в тумани,
Кораблям крізь тумани -- не страшно!
В них штурвали в руках капітанів,
Й на бортАх екіпажі відважні.
І тому вони далеч дороги
Благословлять гудками прощання...
Тож нехай відпливають із Богом:
А куди нам,із нашим коханям ?!
Свидетельство о публикации №111110300263