Яблучне кохання

По садах щедро яблука стигли,
Їх святили у купелях грози:
Тільки ми накохатись не встигли,
Як підкралися перші морози.



Деревця,залишившись без діток,
Рясно ллють  позолочені  сльози.
Сивий сад,сподівань  наших свідок,
Хоче мовити щось, - та не може...



Час прозріння і час осягання...
Заколихує погляди гілля...
Де ж  ти,наше свавільне кохання ?!
Де ж  ти,наша омана  весіллям ?!


Рецензии