Що таке щастя

Спитайте у помираючого в пустелі:
--- Що таке щастя?!
І він вам відповість:
-- Щастя -- це просто ковток води!



Спитайте у помираючого  від голоду:
--- Що таке щастя?!
І він відповість вам:
-- Щастя -- це просто сухарик хліба!



Спитайте у мене:
-- Що таке щастя?!
І я вам відповім,не задумуючись:
-- Щастя -- це коли на столі
купка чистих аркушів паперу,
а в голові ---
рій не записаних іще віршів!


Рецензии
Натхнення Вам, ПОЕТЕ! З повагою,

Елена Сребняк   20.11.2011 20:52     Заявить о нарушении
Щиро вдячний,Олено!

Оксий Ожына   24.11.2011 01:35   Заявить о нарушении