Украiна

Я люблю тебе краiно
Украiно молода
Мати кожноi родини,
Мати любая моя!

Ти маленькую дiвчину
Колискала пiсней нiжной
Ти вiршами немовляту
Розважала в зимку й в лiтку

Розумiю тих хто як i я
Люблять тебе
А таких було багато
Немов вогникiв у хатi

I Шевченко й Вороний
Найвiдомi, найгучнiше
Призивали пам`ятати -
Не цюрайтесь мови рiднiй

Я люблю тебе краiно
Украiно молода
Мати кожноi родини,
Мати любая моя!


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.