***

Твої обійми ширші від Всесвіту
А можливо Всесвіт настільки маленький
Що може вміститися в твоїх обіймах
Осліпла вже керосинова лампа
Сховавшись на захаращеній полиці
Пережитих подій
Замовкла бандура яка могла б розповісти
Про шевченківську Україну
Спинилася пісня виснаженого кріпака
Велика Україна стала маленькою
А Всесвіт вмістився в твоїх обіймах
А що буде далі
Не знаю
Але мої обійми напівпорожні.


Рецензии