Ти вийшла вслiд за мною легкома...
Дивилася похмуро і мовчала.
А в небі журно журавлі ячали,
І зимний холод крався крадькома.
Й усе тепло, що поміж нас було,
Щось - жадібне й потворне - відпило.
І слів не стало, як не стало сліз -
Все вигоріло попелом осіннім
І кануло пташиним голосінням,
І перестуком поїзних коліс...
Тепер між нами - розстані і час,
Котрі не в змозі поєднати нас.
Свидетельство о публикации №111110105961
З теплом!
Світлана.
Светлана Жданова 1 10.02.2012 23:24 Заявить о нарушении