***

І знову самотній захожий,
Завітав до мене у дім
Та чимось зі мною він схожий
У цьому світі сумнім...
 
В одинокому серці- зима,
Не тільки у тебе мій брате...
Давні сліди замітає сама,
Якщо вміти їх не лишати.
 
ти прийшов серед ночі в пів-сон,
коли серце стало боліти,
І тепло холодних долонь
Наче вогнем стало горіти.
 
Вечірні думки наче дим,
Відлітають далеко за хмари...
Велике сонце, малюю малим...
Виною чаклунки-мольфарки...
 
Та чи вміють вони чаклувати?...
і я не знаю, що треба робити...
Хтось прийшов у пів-сні, - місяць повний
А чи зможем по іншому жити?


Рецензии