***
Відчиню двері, а в них -ти.
Я зрадію, але зроблю вигляд, що тебе не знаю.
Ти глянеш, задумаєшся...
А я посміхнуся і скажу: "Заходьте".
Тепер ми тільки на "Ви"...
Ти сядеш коло столу на лаві.
А я спинюся у дверях.
Ти запитаєш:"Як твої справи?"
"Ще не знаю",- відповім я .
Пригоще тебе чаєм із м"ятою.
Ти вип"єш і скажеш:"Дякую".
Я подивлюся на тебе і зрозумію,
Що я одинокий подорожній.
А ти? А ти....А ти-и-и.. Не знаю.
Прощай.
Свидетельство о публикации №111110110120