***

Коли нас тільки двоє, так добре.
 
 
Коли вдивляємось один одному у вічі,
 
 
Коли спокійно і тихо,
 
 
Коли любов і гармонія,
 
 
Коли затишно і світло,
 
 
Коли горе та радість.
 
 
Коли добре і коли боляче,
 
 
Коли Ти-- Бог, а я Твій слуга.
 
 
Коли я плачу, а Ти втішаєш,
 
 
Коли я прошу, а Ти даєш,
 
 
Коли я падаю, а Ти підіймаєш.
 
 
Коли я живу, а Ти радієш.
 
 
Коли Ти стукаєш, а я відчиняю,
 
 
Коли Ти присутній, а я на колінах молюсь.
 
 
Коли Ти говориш, а я чую Твій голос.
 
 
Коли Ти береш мене за руку і ми просто йдемо,
 
 
Коли Ти ведеш мене, щоб я не спіткнувся.
 
 
Коли ми разом - нам добре.
 
 
Коли нам добре, то чи потрібний третій?
 
 
Хай буде по волі Твоїй.
 
 
Щоб радіти разом..
 
 
Щоб жити вічно.
 
 
Вічно поряд.
 
 
Вічно добре.
 
 
Вічно...


Рецензии