***

***
Проштампована доля
Зібрані у томи мрії
По небу розкидані зорі
По траві роса
Мої босі ноги стомилися
Я відпочиваю
Від тебе
Від невгамовного натовпу
Від глузуючого світу
А можливо від себе
Та скоро я відпочину
І піду далі
Але цей шлях для одної людини
Який веде не в «нуль»
А в «плюс нескінченність» ...
(+ ;)


Рецензии