Слова
Слова летять
І поринають в небуття.
Було і зникло. Вже нема.
А є такі,
Що досі є,
Що досі тут.
Той,хто їх мовив,
Вже далеко.
Не знає нас
Уже. Або ніколи
Не знав.
А слово є.
Залишив.
Не гадав.
Або це все,
Що мав.
Для нас.
Свидетельство о публикации №111103100511
Август Саша 07.12.2011 01:37 Заявить о нарушении