Я не згадаю те, що сталось...
Минулий день, минулий сон.
І знов відкрию серцю радість.
І вже не буде перепон.
Бо в небі - жовте коло сяйва,
Блакить прозора в вишині,
І день новий, такий яскравий,
Тепер всміхається мені.
Свидетельство о публикации №111103100489
Успіхів тобі
Винд Оф Чендж 01.12.2011 23:14 Заявить о нарушении