Стожари

Стожари палають грайливо,
Далеко їх видно вогні.
Побачили очі це диво,
Сподобалось все це мені.

Такої краси не забути,
По небу рожева блакить.
Не можу ніяк я збагнути,
Чому краєвид мерехтить.

Вони вечорами яскраві,
Як райдуга цвітом горять.
Закохані мріють щасливі,
І дивляться, мовчки стоять.

Стожари і чари наснились,
Немов їх відгадку знайшов.
Кудись вони вранці поділись,
До істини знов не прийшов.


Рецензии