Доаца къемат леденнад

Хьерцаденнад lемара лаьтта,
Доаца къемат леденнад.
Лаьттах доаллаш да дукха даьтта,
Из гуладе цхьа къу веннав.

lемара хьаьша ва цига воаллар,
Мел боа сардам цига битаб.
Велакъажа, къуно аьлар:
Уйлайера, нах ба вай бийда.

Гlермане, 31. Тов бетта 2011 шу


Рецензии