Дошо сув мо
Зийболг санна, мерза,
Малхац ловзаш,
Дагардувцаш беттацa,
Дошо сув мо,
Дига гlад - дуне.
lанжал санна, цlена,
Диваж санна, хоза,
Безам дуаш,
Къамаьл дувцаш седкъацa,
Дошо сув мo,
Даккха сома - буне.
Тухцилг санна, тийна,
Бlаьстинг санна, кхийна,
Фаьлгаш дувцаш,
Керда лепаш догlаца,
Дошо сув мо,
Гойт тхьона - дикане.
Гlермане, 20. Аьтинга бутт 2011 шу
Свидетельство о публикации №111103100116