Ткъаь кхоаллагlа гуйре

Ткъаь кхоаллагlа гуйре
Гарга йеннай соца.
Гаргало лувцаш лув сайрен оарц.
Моажа тай лувцош,
Дог хьестош lуйре,
Са датта ткъовро тlа дуташ йода кlац...

Полное стихотворение можно прочесть в сборнике:
"Меттаза лув хьа - йоазон зизаш"

Сборник можно приобрести в канцелярской лавке "КЪОАЛАМ" в г. Магас


Рецензии