Безам биа денош

Зlанарфайт йа наькъа тlа гlолла йодаш,
Йоазон каьхат, цо шийца дlахьож да.
Бирслуш, цlелуш, сийна дакъий бордаш,
Дунен тlа лелаш даькъаза вампал да.

Дага а доацаш, кlимарса сурт хиле,
Къемат-фаьлг бувцаш, лувцаш боад.
Бlаь шу дакъий кlинга чу маьрша илле,
Сомадаьле, кхайкайу ший фоад.

Тоссалу из фоартах кхача мерзош,
lаббаш, лайна моцал, бlаь шера.
Ше мел хиннача шийла йост lохьерцош,
Кхайкам хиле лув цун лувкхера.

Мискаденнад ди вай безам биа,
Зlанарфайто битар кодам гlийла.
Вампал доалла са дега чамош миа,
Дага а данза хьакхачар гаьннара уйла.

Гlермане, 31. Тов бетта 2011 шу


Рецензии