Не драматызуйте
Пераіграйце ўсе завышаныя ноты,
Пераглядзіце крокі, згубленыя ў спешцы,
Перачакайце дзве хвіліны проку,
Пераключыце роль на караля з пешкі.
Перамалюйце хмары ў небе сонцам,
Перагарніце заржавелы як метал час,
Пераканайцесяў тым, што не застылі колам,
Пераспрабуйце зляпіць чалавека з мас.
Пералюбіце ўсе, што не паспелі ,
Пераадчуйце выбухі зноў ў сэрцы,
Пераляціце ад духойнай мелі,
Перажывіце Deja Vu па новай мерцы.
Свидетельство о публикации №111103006816