Не зламай
Чому обрала саме тебе.
Можливо, шлях вказали зорі
Чи сяйво, що по життю веде?
А може під час завірюхи,
Коли не спала тих ночей,
Вона зрозуміла, що не вистачало
Все життя твоїх сірих очей.
Ти не будь як крижаний вітер,
Не рви їй тоненькі вітрила.
Збережи цю тендітну любов,
Не зламай розпростертії крила!
Свидетельство о публикации №111103000658