Козаки, гудуть майдани
Як живеш мій славетний народе?
Ти повсюди, а отже ніде,
Стільки літ у хороброго роду,
Хтось безкарно звитягу краде.
Тебе гонять віками по світу,
Хоч своя богом дана земля
І нікого немає в отвіті,
За бродяче в раю немовля.
Приспів
Козаки, козаки,
Пролітають віки,
Пробудіться і коней сідлайте.
Козаки, козаки,
В рабстві діти, жінки,
Просинайтесь, ідіть визволяйте.
Козаки, козаки,
Пролітають роки,
Відвоюйте утрачену долю,
Козаки, козаки,
Хай швидкі рисаки
Погарцюють у чистому полі.
Ніхто вкрадене поле не оре
І в майбутнє ніхто не веде.
Хто не бореться, той не поборе.
Скоро знову Майдан загуде.
Загуде, загримить і проснеться
Та лавина, що в душах кипить,
По просторах вона пронесеться,
Я вже чую, як гомін летить.
Приспів
Свидетельство о публикации №111102907334
Кто это "гонит украинский народ по свету"?! Как дети, ей богу!
Евгений Нищенко 2 06.11.2011 08:42 Заявить о нарушении
Микола Паламарчук Червень 06.11.2011 21:26 Заявить о нарушении
Евгений Нищенко 2 07.11.2011 07:39 Заявить о нарушении
Микола Паламарчук Червень 07.11.2011 21:12 Заявить о нарушении