Наьна бlаргхиш
Ма елха. Хозий хьона. Ва нана.
Хьаlайна чlовнаш хьа, делха бlаргхиш.
Ма чlехка. Хозий хьона. Са нана.
Зовза сатийсад цар, пха боагабаьб.
Са детташ. Хозий хьона. Ма ягlа.
Цар къонгаш хийла, дика lехабаьб.
Хьа денал. Хозий хьона. Да чlоагlа.
Хьа миска рувгlанаш, хьа дега цlиш.
Хозий хьона. Пха ма бетта нана.
Со лувчаваьв хьа бlаргий тоъал хиш.
Хозий хьона. Гуйре яьлар кана.
Гlермане, 26. Тушоли бетта 2011 шу
Свидетельство о публикации №111102907150