Вечiрнiй Киiв
Чарівни київськи дівчата
Гуляють містом вечорами,
Красою світять оченята,
Як зірочки під небесами.
Шалено блимає реклама,
Жінок зове у магазини,
А рядом мучаться з торбами,
Зовсім запарені мужчини.
Гримить музика на Майдані,
Хриплять чужинці безголоси,
Танцює безмаль гола пані
З великим пресингом у носи.
Гуляють з внуками бабусі,
На сцену зирять, як на диво,
Висить сережка кругла в усі,
Сиві діди смакують пиво.
Неначе в молоці дерева
Тихенький вітерець гойдає,
Красуня шепче: « Ну, не треба…»
І ще міцніше обіймає…
Запально молодик цілує,
В уяві збуджени прохожи,
Блуд бабця в маренні малює….
Але промимрить: «Так негоже…».
І в решті решт, все набридає,
Стихає втомлена гулянка,
Чужинець сцену вимикає,
Двірник мете з під пива банки…
Свидетельство о публикации №111102809398
http://www.stihi.ru/2011/12/03/11028
Юля Паламарчук 03.12.2011 23:53 Заявить о нарушении
Микола Паламарчук Червень 04.12.2011 00:00 Заявить о нарушении