Бiль i радiсть моя
Українська земля,
Біль і радість моя,
Вільна птаха закута в окови.
Українська земля,
Рідна мати моя,
Небеса голубі, волошкові.
Наче масло рілля,
Золотяться поля
І джерела дзвенять, як музики,
Світанкові вогні,
Солов’їні пісні,
Журавлині стривожені крики.
Веселкові дива,
Колосяться жнива,
Увінчалися луки квітками,
Українська земля,
Вічна мрія моя,
Страстотерпця у раї віками.
Українська земля,
Біль і радість моя,
Ранки вбрані в посріблені роси.
Мої рідні краї,
Піднебесні гаї
І чарівні пісні стоголоси.
24.08.2011 року
Свидетельство о публикации №111102809202
Пропоную Вам вступити до нашого клубу, український поєтів цього ресурсу.
Ось посилання: http://www.stihi.ru/avtor/stihi0virhi
Якщо Вас це зацікавить - приєднуйтесь!
Успіхів!
Владислав Похилый 24.12.2011 20:39 Заявить о нарушении
Микола Паламарчук Червень 24.12.2011 22:44 Заявить о нарушении