Кто такие чумаки? -3
-Ой заступыла та й чорна хмара,
Став дощ накрапаты,
Ой та й зiбралась бiдна голота
До шинку гуляти
Пили горiлку, пили наливку,
Ще й мед будем пить,
А хто з нас, братця, буде смiятця,
Того будем бить!
Ой iде дука- срiбляник,
Насмiхаеться,
Ой тай дочого ж
бiдна голота напиваеться!
Схватили дуку, за чуб за руку,
Третiй в шию б"е,
Ой не йди дука, дука- срiбляник,
де голота п"е!
Гнат спрашивает:
-Хто?
Козак:
-Пацюки!
Г:
-А брат?
К:
-Вжэ помэр.
Гнат достает пистоль и добивает стонущего казака.
Г:
-А ты?
К:
-А я ще поспиваю!...
Свидетельство о публикации №111102807287