***
Ніч.
Тихо.Українська ніч.
Цвіркуни заводять річ.
Прохолода жаданна прийшла.
Зіронька ясная зійшла.
Місяць у небі вісить.
Пісня комарина бренить.
Вітерець між листочків гуляє,
Сон-дрімоту на їх навіває.
Сонце скоро зійде.
Ранок жвавий прийде.
Росою все окропить.
Все просипається вмить.
# # #
08.2007р.м.Біла Церква.
Свидетельство о публикации №111102800203