Ран ца... Яшчэ ц ха на вул цах

Раніца... Яшчэ ціха на вуліцах.
Горад змоўк. Людзі спяць па дамам.
Толькі сэрца маё хвалюецца:
Як ты там? Што ты там? З кім ты там?

Маё сэрца гарыць ад болю:
Мне цяпер да цябе не дайсці,
Адпусціў ты мяне на волю
І не зможаш ужо знайсці.

Мне не хочацца быць тваёй любаю
У цябе іх і так вельмі шмат...
Я хачу толькі раніцай хмураю
Апынуцца ў тваіх руках.

І злавіўшы твой позірк нясмелы,
Зноў пайду я ў цемную ноч...
Найшчаслівей за ўсіх у гэтым свеце,
Бо я ведаю : НЕДЗЕ ТЫ ЁСЦЬ!

15.09.2009


Рецензии