До Вас

Не ховайте очей
До безтями сумую
Подзвоніть на мобільний,
Бо чекаю вночі
Простягніть до жебрачки
Ваші теплі долоні
Помоліться за неї
Пожалійте її.

Бо нема той пітьми,
Коли Ви близько-близько
Сонце-промінь ширяє
По самій душі
Помоліться, щиріше
Від доброго серця
Помоліться за неї
Пожалійте її.

Мені слово заклякло
Не можу спинити
Ні тремтіння у голосі,
Ані жалю.
Ви раптово очей
Не розкрийте між ночі,
Як в молитві почуєте,
Що говорю.


Рецензии