Пагарда першародствам
чырвонага, чырвонага гэтага; бо я стаміўся.
...Але Якаў сказаў: прадай мне цяпер жа
сваё першародства. Ісаў сказаў: вось, я паміраю,
што мне з гэтага першародства?
...Ён прысягнуў яму і прадаў першародства сваё Якаву."
Быцьцё 25:29-33
Насёрбаўшыся сачавіцы, ён пайшоў.
Карысьці ў першародстве гэтым не знайшоў.
Такіх, як Ісаў, прастадушных, аблапошыць
Заўсёды кожны Якаў і цяпер гатоў!
Свидетельство о публикации №111102606573
Але хто зможа ацаніць іх справы?
Дабраслаўлення марыў на стагоддзі Якав,
Ісаў шукаў для чрэва розных смакоў.
Виктор Пригодич 23.02.2012 16:13 Заявить о нарушении