Гены

 А сьвісь, а шась,
 а ў азярыну плясь!
 Напіўся, ****зь..!
     Ў аўторак гэны
     казаў мне корыш-Гена,
     што гэта гены...
 І радасна,
 бо на душы вясна,
 хоць і бяз сна!
     Ў крыві гарэлка,
     дай Божа не згарэў каб --
     яна ж, як грэлка!
 Пра спадчыну
 я лепяй не пачну --
 зноў не засну..!
     Бацькоўскі дар мне --
     каб быць ва ўсім ударным
     й пьянтосам гарным.


Рецензии
Якши. С теплом!

Абдулла Абмандулин   26.10.2011 17:20     Заявить о нарушении
Дзякуй, Абдула!

Валик Шалэйка   28.10.2011 17:54   Заявить о нарушении