Милий

Мене доля перехитрила…
І я дякую їй в сто перше…
За преточні щастя мірила,
За найкраще з усіх моїх звершень –
Це за тебе, мій любий, милий…

Одним кроком переступила
Всі дороги, мости й вибоїни…
Не зі слів знаю, як – на крилах!..
З нами Бог – і разом з тобою ми
Назавжди, найрідніший, милий…
26. 10. 2011 рік


Рецензии