б лий
Холоне кава на двох
Білим обличчям,
Руйнує серця,
Але тільки одне…
За білим столом.
Білими вікнами
Розійшовся весь світ
Когось збентежило,
А комусь просто холодно
І кожному байдуже
На власні білі слова
За цими вікнами
Не така вже й весна
Навіть можеш забути,
Як мовчали ці губи
Навіть можеш не знати,
Як болить голова
Білим димом
Пролітав тихий погляд,
Як пролітали думки,
Які були майже поряд.
Просто літали десь
Ти як завжди не чула
Білими жестами…
Просто втекли…
Свидетельство о публикации №111102600303