***

а я, мабуть, не так сильно змінилась,
якщо через такий довгий час,
о пів на другу сиджу і знов мрію
про те, щоб мій вогник не згас.

ти теж особливих змін не зазнав,
бо й досі від мене потрібно
лиш кави, цигарки і сексу. ти брав
від мене лиш те, необхідне.


Рецензии