Вiтер
Одяг мокрий скинув у воду,
Покотилась слава по полю
Про тополі чарівну вроду.
Приблудився грайливий вітер,
Тіло біле пестив ночами,
Повтішався,зламавши віти,
І подався у світ ярами.
Край дороги стоїть тополя,
Прикриває тіло гілками,
Зажурилась,а вітер в полі
Горобину ніжить піснями.
Свидетельство о публикации №111102501918
Вера Кухарук 28.01.2012 23:02 Заявить о нарушении