Ще кохаю!

Ще кохаю, іще страждаю.
Та вертати не хочу нізащо!
Розійшлися, немов пароплави,
На біду, може бути й на краще.

Ще кохаю, забути не можу,
Очі твої ясні волошкові.
Не для мене, себе втішаю,
Та, насправді, ми, всеж таки, схожі.

Ще кохаю, усе памятаю...
Ті щасливії миті з тобою.
Як зустрілись і як покохали,
Наше  перше знайомство, весною.

Ще кохаю, бо тебе вважаю-
Найдорожчим, найближчим, найкращим.
Бо зі мною ділив біль і радість.
Ще кохаю, бо знаю:"Є за що!"


Рецензии