Один лиш раз

Не стримуй сліз. Коли колише душу,
Ти волю дай, ти ж не суцільна міць!
Посунь із місця гордість непорушну.
У річці споминів не стримуй тільки сліз.

Будь щирим завжди. Хай вогнем палає
Твоя усмІшка, відсердечний сміх.
Когось на вчинки він, можливо, надихає,
І відрізняє твої барви від усіх.

Живи бажанням. Не спіши робити,
Що викликає у тобі одні зітхання.
Створи мить щастя у своїм бебарвнім світі,
Один лиш раз відчувшися бажанням.


Рецензии