Душа
Скривавлена, самотня і сумна,
Лиш гріється у вирії тих снів,
Де тішилась в елюзіях вона.
У термосі її ти не зігрієш,
У термос почуття ти не вкладеш,
У совісті зігрій, якщо зумієш,
Інакше у зневірі ти заснеш!!!
Свидетельство о публикации №111102302873
Анга25 07.02.2012 21:50 Заявить о нарушении