мiцна
Можу навіть тобі не писати.
На обід, як цибулю, біль тру,
Хоч нема кому сліз злизати.
Сильні навіть контактні лінзи.
Сильна навіть трьома крапкАми.
Маю посмішку Мона Лізи -
Теж творила її роками.
Я міцніша. Міцна. Міцнюща.
Як зубрівка чи медовуха.
Бо відсутність твоя цілюща,
Хоч ще плачу і колю вуха.
Свидетельство о публикации №111102209885