серцебиття
Моє безсоння починає фортепіянну гру,
Що нагадує пісні твого тіла на світанку.
Бо тоді тільки танець голубів на підвіконні
І танець мого волосся на твоїх ключицях.
Серцебиття швидке, ніби гуцул в аркані,
Тремтливе, ніби гуцулка у ніч весілля,
Сиплеться з тебе сопілчаними нотами,
Сиплеться з тебе ожиновими нотами,
Сиплеться з тебе хвилюючими нотами
На мої вії. На мою постіль. На моє життя.
Так зникає відчуття часу і буденности.
Так з'являється відчуття твоєї присутности.
Так я відкриваю нотний зошит, поки ти спиш,
І записую мелодії твоїх запахів та дотиків,
І слухаю фортепіянну гру свого безсоння,
І маю за найкращу музику твоє серцебиття.
Свидетельство о публикации №111102209741