до судом

Ворожила на карій гущі Твоїх очей –
На світанку для мене закінчишся, ніби цигарка.
І згадаю, як чорно казала про Тебе циганка:
«Він залишить по собі мільйони безсонних ночей».

Після Тебе вже байдуже: пекло, квартира, Содом.
Душ із віскі чи ванна з вина кров відмиють набіло.
Найчистішим терпким порошком стане втомлене тіло,
Хтось новий і залежний вдихатиме аж до судом.


Рецензии