О происхождении видов

РАЗВАЖАННі  ДУРАКА
аб  ПАХОДЖАННі  ВіДАЎ(па ТЭОРЫі  Ч.ДАРВіНА).

***Пазаўчора на гарЫ
хлопцы гаманілі,пілі,елі…   
Цэлы дзень хадзіў дурны…
Напрач анямелы…
      Усё спрабаваў уразумЕць
      сэнс у размовах-мацюгальных здзеках…
      Па-агліцкі,ці нямецкі –
      штось...
      дык бы - дакумекаў…
Цэлы вечар ТРОЕ слоў!
А адзін другога – разумЕлі!
Ці ў мяне – мазгі далоў!
Ці яны – зашымпанзЭлі?
      З малпы сутварыўся Чалавек!
      Дарвін так сказаў у мінулым веку.
      Мо прыйшоў наступны век –
      Утварацца малпе з чалавека?
      ***(22 кастрычніка 2011г.) 
P.S. Стихотворение возникло от впечатлений при "посещении горы комментариев" на разных сайтах, и,вообще, о принципе использования МАТАчкина языка,где не попало...               


Рецензии