Провина
Закохуюсь я без зупину.
Моя не суттєва провина,
Що я просто жінка наївна.
Моя не суттєва провина,
Що хочу я бути єдина.
Моя не суттєва відвага,
Що втримую я рівновагу.
Моя не суттєва свідомість –
Де сум, я сміюся натомість.
Чому ж я така несуттєва?
Для кого я є королева?
Чому ж я така неважлива?
Для кого я гарна й красива!
Чому ж я така не завзята?
Щасливою бути я варта?
Свидетельство о публикации №111102203318