Сенс
Це мій спосіб відчувати світло.
Це є особистий мій саспенс,
Моє поле, моє власне жито.
Мрію я побудувати дім,
Сконструвати затишну оселю.
Але поки– це прозорий дим.
Я своїх нащадків там поселю.
Мрію досягти своїх висот.
Я свій шлях сама собі обрала.
Хочу років щоб через п’ятсот
Моя слава по землі лунала.
Свидетельство о публикации №111102203250