***
Завзяття гарантую я. Іди!
І доленосним не чини подіям
Ні перешкод ні іншої біди.
Додай снаги, якщо це ще можливо.
Бо я поклала весь ентузіазм.
Занадто здійснення цих мрій важливе.
Я відчуваю кожен рух і спазм.
Я не кажу штовхати в річку човен,
Ти просто дай мені одне весло.
Я попливу. А мрій моїх стосовно…
До них мене на хвилі принесло.
Свидетельство о публикации №111102203243