Навошта?
Чаму не магчымай з'яўляецца мэта?
Чаму выбраць цяжка, калі нават два словы?
Навошта маўчаць, як быццам забыў мовы?
Мо будзе лягчэй калі праўду сказаць?
Адкуль жа сумленне? Хвалююсь слабасць паказаць?
А можа я здолеў ашукаць сябе самога?
І ад маіх словаў не зменецца нічога?
Цяпер я ўпэўнены, што гэта не тое...
Каханая, я хачу застацца з табою!
Свидетельство о публикации №111102106100