Краски надежды
Зелений - на спокій,бузковий - на мрії.
А білий, мов аркуш паперу чистого-
На всі благодії, які варті того.
Рожевий - на юність, на радість, на свято,
Які хай панують у батьківській хаті.
Щоб друзі частіше в тій хаті бували,
А діти стежину не забували.
Блакитний - на легкість, в тандемі з якою
Ти обминатимеш кут стороною.
Червоний - на пристрасть, яку ти чекаєш,
Коли до любові у полон потрапляєш.
А колір яскравого помаранча
Надію на успіх дає та багатства.
Хай жовтогарячий, мов сонячні крила,
Дає тобі змогу життєвої сили.
А чорна та фарба сумної події
Ніколи б не вкрала у тебе надії,
Що все в цьому світі прописано Б-гом
І нам не можливо бути за порогом.
Минає це літо, за ним буде осінь,
А потім зима постоїть на дорозі.
Розтріпле вона своє сиве волосся,
Щоб весну злякати, але ж не вдалося
Порушити швидкість той течиї час,
Повернеться знову це літо до нас.
Свидетельство о публикации №111102105642