Твои слова

Твої слова, мов свіжий літній вечір,
Які вірвались у моє життя,
Змінили сенс, змінили настрій
І відірвали від старого забуття.

Я їх чекала, як чекають сонце,
Прокинувшись від зачарованного сну,
Коли, подбігши до віконця,
Радієш першому малому промінцю.

Ти на жалкуй їх, хай вони лунають
Від серця і від щирої душі,
Бо тільки так тоді я розпізнаю,
Як дорог ти мені, а я тобі.


Рецензии