на зламi

рішуче нудить від надлишку тютюну і наших сварок.
як на мене, ми давно вже не разом:
кожен бореться що є сил, але по різні сторони арок
за свою егоїстичну любов.

нас приваблюють різні вірші, музика і речі.
ти знаходиш безліч відмовок
лише б не зустрітись очима. до речі
я старанно роблю з кожної сварки промову.

ми зав'язли у замкненій тиші ночей,
також днями говорим все менше.
я чекаю терпляче приліту грачей:
зігрівати тебе сил нема вже.

сподіваюсь: все ж вистачить сил пережить
жовту осінь й ненависну зиму.
але більше, - щоб холод тривав лише мить.
потім знову тепло і довіра.


Рецензии